Spires plass - om å være ordbruker

(Foto: Adobe Stock)Jeg blir nok aldri noen jordbruker. Men kanskje jeg kan kalles for en ordbruker. 

Vår familie har et lite sted vi kaller for SPIRES PLASS. Der har vi plantet bærbusker og litt blomster. Etterhvert har SPIRES PLASS blitt et symbol for mer enn et fysisk sted. 

Jeg jobber med Ordet og ordene. Liker å plante små ordfrø, se hva det blir til. Noen av ordspirene finner sin vei inn i talene jeg holder som prest. Men mange blir først og fremst værende her på SPIRES PLASS. 

I tilknytning til jobben som prest, tar jeg en coachingutdanning. En del av tjenesten min både i og utenfor menigheten, handler om livsveiledning. 

Visjonen er å legge til rette for rom med gode rammer for vekst. Et sted for å forløse potensiale. En SPIRES PLASS. 

Mitt største forbilde har mange navn knyttet til seg. Han kan for eksempel kalles Ordet (Joh 1,1), Gartneren (Joh 20,15), Såmannen (Mark 4,3), og ikke minst: Spire (Sak 6,12). Først og fremst er dette Hans plass! Flere av "spirene" er illustrert med bilder av kunstfotografen Haure Aran som bor i Sandnes. Han har gitt sin rause tillatelse til at jeg får bruke hans bilder på bloggen. Ikke kopier og benytt bildene uten hans tillatelse.

"Se, jeg gjør noe nytt. Det spirer allerede fram. Merker dere det ikke? Ja, jeg legger vei i ørkenen, elver i ødemarken." 
(Jes 43,19)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fornuft, følelser og andre fyrlys

Fars vann

Vårblomster