Spires plass på nye flater!"Vi er i en nasjonal krisesituasjon. Mange kjenner på både frykt, angst og motløshet..." Slik innledes min podcast-serie som vi har kalt "Håpsord". Her på kontoret vårt i Lundegeilen 18 har virus-utbruddet fremskyndet planen om å ta "Spires plass" ut i et annet format: Podcast-formatet. 

Flere og flere har oppdaget gleden ved å lytte til podcaster mens de går, gjør husarbeid eller bare sitter og har en rolig stund. Jeg ønsker å gjøre både tidligere og nye tekster tilgjengelige som noe folk kan lytte til, ikke bare lese. Podcaster fra Spires Podd legges ut på Bymenighetens nettsider. Om en liten stund vil Spires Podd også være mulig å abonnere på gjennom Apple og andre steder hvor du finner dine podcaster. 


PTRO-PRESTEN
Så tok også radiokanalen pTro kontakt med oss og lurte på om vi kunne innlede et samarbeid. De kunne tenke seg å få bruke podcast-seriene vi lager som innslag i sine radioprogram. De vil også gjerne ha mulighet til at lyttere kan sende inn spørsmål til det de ønsker å kalle for pTro-presten.

Podcast-serien ruller allerede på pTro sine sendinger, og denne uka blir pTro-presten lansert offisielt. pTro er en kristen radiokanal som siden mars 2018 har hatt sendinger og kontorer i Stavanger, Kristiansand og Bergen. I 2019 ble dekningsområdet utvidet med sendinger i deler av Akershus, Buskerud, Trøndelag, Nordland og Troms. pTro er en sammenslåing av tre radioer: Radio Gnisten (Bergen), Radio Sørvest (Stavanger) og Gimlekollen Radio (Kristiansand). pTro har nesten 14000 daglige lyttere.

Tiden vil vise hvilke flere programposter som kan komme ut av dette, både i den spesielle tiden vi er i nå med færre fysiske møtepunkter i menighetsfellesskap, men også når situasjonen skal tilbake til det normale. 

Nei, jeg har ingen planer om å slutte i Bymenigheten-Sandnes. Dette gjør jeg som en del av prestetjenesten i Bymenigheten. Som menighet har vi som visjon "at nye mennesker skal komme til tro på Jesus, bli ført inn i et deltagende fellesskap, der alle vokser i tro og kjærlighet". Og vi har verdiene "raus", "utrustende" og "utadrettet". pTro en fabelaktig plattform for å nå lenger ut med håpsord om Jesus i hverdagen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fornuft, følelser og andre fyrlys

Vårblomster 

Fars vann