#FamilienFørstJeg har 7 kjerneverdier i mitt liv som jeg kaller Landemerker. Hver av dem har fått en emneknagg, og her er en liten forklaring til #FamilienFørst: 

Det har nok ikke alltid vært slik at familien har kommet først. Og fortsatt har jeg dager da jeg setter alle de viktige personene og oppgavene "der ute" foran min kone og mine barn. Da vet jeg egentlig at jeg er ute av kurs, og risikerer å styre på grunn, både i mitt familieliv og i min tjeneste. Her har jeg dyrkjøpte erfaringer. 

Noen kan undres over at en prest ikke plasserer Den treenige Gud foran alt annet, til og med foran familien. Det er ikke feil å si at relasjonen til Gud kommer aller først. Men i mitt tilfelle, er det vanskelig både for meg og mine nærmeste å skjelne mellom Gud som Far og Gud som min arbeidsgiver.  Fordi det er avgjørende viktig for meg å daglig minne meg selv på at familien min kommer før jobben, setter jeg #FamilienFørst. Det er et verdivalg.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fornuft, følelser og andre fyrlys

Fars vann

Vårblomster